Zoek en vergelijk de goedkoopste prepaid

aanbiedingen van alle providers in Nederland

Prepaid van Ben, Vodafone, KPN, T-Mobile, Simyo en Tele2

T-Mobile prepaid

T-Mobile is een provider die inmiddels haar goede naam meer dan verdiend heeft. Veel mensen kiezen er daarom ook voor om een prepaid simkaart van T-Mobile te nemen want dat geeft veel voordelen. T-Mobile hanteert immers erg lage prepaid tarieven en dat is natuurlijk erg fijn. Daarnaast kun je op ieder gewenst moment van de dag op verschillende manieren je beltegoed opwaarderen. Zo kun je een kaart kopen in de winkel maar je kunt er ook voor kiezen om online je tegoed op te waarderen. Wil je dus verzekerd zijn van een betrouwbare provider die lange prepaid tarieven hanteert? Dan ben je bij T-Mobile aan het juiste adres.

Meer informatie over T-Mobile Prepaid

Hier onder vind je extra informatie over T-Mobile. Bijvoorbeeld de mogelijkheid tot mobiel internet, de dekkingskaart en eventuele extra kosten.

Algemene provider informatie
GSM netwerk:T-Mobile
Voorwaarden:Algemene voorwaarden
Houdbaarheid van belminuten e.d.:Je tegoed is onbeperkt geldig mits je 1 keer per 6 maanden belt, sms't, internet of opwaardeert..
Internet bundel(s):€0,99 voor 25MB per dag, €9,95 voor 350MB per maand, of €14,95 voor 1GB per maand.
Kosten T-Mobile Prepaid
Afrekenmodel:Je betaalt per seconde met een minimum van een minuut, met uitzondering van PrePaid Standaard. Bij PrePaid Standaard worden de gesprekken naar boven afgerond en berekend per hele minuut.

T-Mobile dekkingskaart

Reviews van T-Mobile Prepaid

Er is nog geen review van T-Mobile, schrijf als eerste een review over T-Mobile!