Zoek en vergelijk de goedkoopste prepaid

aanbiedingen van alle providers in Nederland

Prepaid van Ben, Vodafone, KPN, T-Mobile, Simyo en Tele2

bliep prepaid

Wil je liever niet teveel betalen voor sms'en en bellen? Dan doe je er goed aan om een prepaid simkaart van Bliep aan te schaffen. Provider Bliep zorgt er immers voor dat je de kosten helemaal in eigen hand zult hebben. Ook een groot voordeel is dat je bij Bliep voor een klein bedrag al onbeperkt kunt internetten en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Voor het bellen en sms'en rekent Bliep een meer dan gangbaar tarief. Zo zijn er dus veel voordelen voor je om over te stappen naar prepaid van Bliep. Hiermee zorg je ervoor dat je de kosten in je eigen hand houdt. Als je dan nog met hoge kosten komt te zitten is dat je eigen schuld.

Meer informatie over bliep Prepaid

Hier onder vind je extra informatie over bliep. Bijvoorbeeld de mogelijkheid tot mobiel internet, de dekkingskaart en eventuele extra kosten.

Algemene provider informatie
GSM netwerk:T-Mobile
Houdbaarheid van belminuten e.d.:Als je een half jaar niets met je simkaart doet gaat *bliep er vanuit dat je geen klant meer bent en vervalt je tegoed. Om klant te blijven hoef je dus alleen maar 1x per half jaar een smsje te sturen, een seconde te bellen, te internetten of op te waarderen.
Internet bundel(s):Onbeperkt internet (384 kbps) voor €0,50 per dag of snel internet (3,6 Mbps) voor 1 euro per dag.
Kosten bliep Prepaid
Starttarief:Je betaalt geen starttarief.

bliep dekkingskaart

Reviews van bliep Prepaid

Er is nog geen review van bliep, schrijf als eerste een review over bliep!