Zoek en vergelijk de goedkoopste prepaid

aanbiedingen van alle providers in Nederland

Prepaid van Ben, Vodafone, KPN, T-Mobile, Simyo en Tele2

Disclaimer

Vergelijk Prepaid is onderdeel van dotSearch B.V., gevestigd te Ede en geregistreerd onder het KvK-nummer 57596824 bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Alle rechten voorbehouden. Wij spannen ons in om alle informatie op deze site zo correct, accuraat en actueel mogelijk aan te bieden. De site is dan ook voortdurend in ontwikkeling. Hoewel Vergelijk Prepaid de site met de uiterste zorg samenstelt, kan zij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onvolledigheid of onjuistheid, dan wel de gevolgen daarvan. Vergelijk Prepaid fungeert enkel als prijsvergelijker en treedt in die hoedanigheid op als informatie platform. Derhalve nemen wij geen verantwoordelijkheid of standpunt in over geschillen, klachten, onjuiste levering of mogelijke andere problemen tussen de koper en de aangegane rechtsbetrekking met een telecom provider of webwinkel. Aan de teksten van de site kunnen geen rechten worden ontleend.

Merk je dat er iets niet klopt?
Laat het ons dan alsjeblieft meteen weten. Dan kunnen we het zonodig corrigeren.

Privacy

Voor elk sitebezoek geldt onderstaand privacybeleid.

Vergelijk Prepaid verzamelt gegevens over het bezoek aan haar website, door middel van websitestatistieken. Hiervoor kunnen door zowel Vergelijk Prepaid als haar dienstverleners cookies op je computer worden geplaatst. Lees daarom ons uitgebreide cookiebeleid.

Heb je vragen over onze privacy policy, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Prepaid aanbiedingen top 5

1
Simyo€ 5.00€ 7.50 beltegoed» Info & Bestel
2
Tele2€ 10.00€ 20.00 beltegoed» Info & Bestel
5
KPN€ 10.00€ 10.00 beltegoed» Info & Bestel